Winkelwagen

Huijer Slaapcomfort ook voor businesspartners

Huijer Slaapcomfort slaat de vleugels uit voorbij de grenzen van verkoop aan particulieren.

Op nog veel meer plaatsen dan bij mensen thuis zijn goede, comfortabele bedden nodig. Daar zorgen wij voor! Zo denken wij graag mee met maatwerk oplossingen voor ziekenhuizen en hotels; instellingen bij uitstek waar goed en lekker slapen zeer belangrijk is. Maar wat te denken van een goede slaapvoorziening voor professionele hulpverleners zoals brandweerlieden, die ’s nachts direct in actie moeten komen als het alarm klinkt. Goed uitgerust zijn is een verstandige investering waarop professionele instellingen niet moeten bezuinigingen. Als dé nachtrust expert is Huijer Slaapcomfort de betrouwbare partner voor een goede nachtrust.Ontwikkelingen voor retail: Snoozzy

Huijer Slaapcomfort is dankzij meer dan 3 decennia ervaring op het gebied van bedden, matrassen en goed slapen een autoriteit. Met al onze medewerkers tezamen beschikken wij over ruim 80 jaar ervaring! Deze kennis en kunde heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het Snoozzy matras, dat via allerlei retail beddenwinkels verkrijgbaar is. Het Snoozzy matras is een revolutionair product waarvan de belangrijkste eigenschap is dat het zich aanpast aan het lichaam. Het is ook makkelijk te hanteren, want het past op allerlei bodems in bed, je kan het goed reinigen en het omdraaien van een matras is verleden tijd met de Snoozzy. Het is technisch vernuft zoals je eerder verwacht in je smartphone of auto, maar niet in een matras. Huijer Slaapcomfort bewijst het tegendeel.

 

Contact opnemen voor informatie

Wie op een wat grotere schaal huizen inricht, bijvoorbeeld voor studentenprojecten of grootschalige opvang maar ook maatwerk voor luxe jachten of inrichting van vakantiehuizen, kan terecht bij Huijer Slaapcomfort. Wij werken nauw samen met een fysiotherapeut en maken graag een afspraak om details door te nemen. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1 en wij streven ernaar dit fantastische cijfer ook van zakelijke klanten te krijgen. Neem contact met ons op via telefoon +31(0)182-512370 (maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.30 uur) of stuur een bericht naar info@huijerslaapcomfort.nl.