Winkelwagen

Winkels


Het kloppend hart van Huijer Slaapcomfort is gevestigd aan de Zeugstraat 76a-86 in Gouda.
Hier is een selectie van alle topmerken onder 1 dak te vinden in een multi brand concept store.


In onze filosofie is de slaapkamer het verlengstuk van uw huiskamer; daar is extra aandacht dus geen overbodige luxe. Ons team van enthousiaste medewerkers zorgt ervoor dat u zich volledig thuis voelt, wat goed van pas komt bij het uitkiezen van of laten adviseren over uw slaapcomfort.

 

Multibrandstore Gouda

De winkel van Huijer Slaapcomfort in Gouda

De showroom van Huijer Slaapcomfort blijft nooit lang hetzelfde. Een team van stylisten zorgt 4 keer per jaar voor een nieuwe, sfeervolle inrichting.


Dit is belangrijk om onze klanten voortdurend te blijven inspireren. Met de entree van nieuwe producten blijven wij altijd prikkelen om u de beste inrichting voor uw slaapkamer mee te geven. In Gouda zorgen we voor sfeer, beleving en exclusiviteit waar het voelen, proberen en ervaren echt goed tot zijn recht komt. Dat is waar slapen immers om draait. U vergeet bijna dat u niet thuis bent. Behalve de eigentijdse vormgeving en mooie bedden besteden we ook aandacht met een gedeelte “technisch slapen”. Hier zorgen we dat u een keuze maakt die het beste bij uw specifieke kenmerken past. Klantvriendelijkheid en service staan voorop, ‘gewoon goed’ is voor ons niet goed genoeg.

Bedding Discounter

De winkel van Bedding Discounter in Gouda

Met een eigentijdse industriële inrichting is de nieuwe winkel Bedding Discounter aan de Zeugstraat 76-A in Gouda helemaal van deze tijd.


Daarbij hoort ook een ondernemende benadering die jou voordeel biedt op het gebied van kwaliteit én als je aan de kassa komt. De focus ligt op snelle levering van de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Huijer Slaapcomfort is door de jarenlange activiteit in het vakgebied een autoriteit. Wij zijn daarom in staat restpartijen op te kopen waarvan jij profiteert als je afrekent. Een outletformule die zich bedient van dezelfde hoogwaardige service zoals je die van Huijer Slaapcomfort al meer dan 30 jaar gewend bent. De nieuwe winkel biedt alles op het vlak van bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel.

De online winkel

Online winkel Huijer Slaapcomfort

Thuis vanuit de luie stoel door onze showroom in Gouda ‘lopen’ is uitstekend mogelijk via onze online winkel. Zelf samenstellen of losse producten kopen is gebeurd met de klik van een muis.


De online winkel is een verlengstuk van de showroom; alle producten van Huijer Slaapcomfort zijn hier te vinden. Het grote voordeel natuurlijk is dat een online winkel nooit sluit. Wie ’s avonds voor het slapen gaan ultiem geïnspireerd is om een slaapkamer in te richten, kan dit doen op onze website. Wij wensten een eenvoudig te navigeren en gemakkelijk te bedienen site om bijvoorbeeld te kunnen selecteren op productgroep, merk of naam. Wij maken het optimaal transparant met de “vergelijk button”, zodat u zelf kan zien waar het meeste voordeel te halen is. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit voor de meest eerlijke prijs. Huijerslaapcomfort.nl is de online plaats voor losse producten maar ook voor de inrichting van complete slaapkamers. Mede daarom belonen klanten ons gemiddeld met een 9.1 voor onze service.