Winkelwagen

Beste topmatras koopt u bij Huijer Slaapcomfort

 

Het beste topmatras koopt u bij Huijer Slaapcomfort, de multi brand store in Gouda met alle gerenommeerde merken onder één dak.

Wat u in onze showroom niet vindt, is online zeker voorradig. Met het advies van onze vakbekwame medewerkers gaat u gegarandeerd met kwaliteit naar huis. Maar u vraagt zich misschien wel af: waarvoor is een topmatras


Topmatras nuttig voor extra comfort

Wie bewust omgaat met zijn spullen weet waarom een topmatras veel voordeel biedt. Allereerst is het belangrijkste argument om een topper aan te schaffen dat het uw comfort verhoogt. Met een goed topmatras is het makkelijker uw gewenste ligcomfort te bepalen. Maar wat dus zeker zo prettig is: het topmatras verhoogt de levensduur van het onderliggende matras. De dunne, extra laag van tussen de 5 en 20 centimeter, beschermt u matras en houdt het dus langer schoon. De tijk van een topper laat zich ook veel makkelijker afritsen, waardoor een beurtje in de wastrommel of de gang naar de stomerij niet zo’n hoge drempel meer is. 


Hard topmatras of toch zacht?

Net als bij de keuze voor een regulier matras speelt bij een topmatras kiezen mee of u liever op een wat harder oppervlak slaapt of de voorkeur geeft aan zacht. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Daarbij houden we ook rekening met praktische zaken. Is uw bed bijvoorbeeld te verstellen, dan is het handig om een topmatras met een split te nemen. Hierdoor kunnen delen van de topper afzonderlijk van elkaar bewegen. Bijvoorbeeld wanneer u even rechtop wil zitten om de ochtendkrant te lezen terwijl uw partner nog lekker ligt te dromen. 

Kom naar de winkel in Gouda of bezoek ons online voor meer informatie. Wist u dat wij beschikken over een chatfunctie? Hier staan wij u graag te woord over al uw vragen aangaande topmatrassen. Daar komt in 2019 de opening van onze tweede winkel in Gouda, een XXL vestiging, bij. Graag tot ziens!