Winkelwagen

DreamTeam van Huijerslaapcomfort

Van beddengoed tot een complete boxspring, van bedtextiel tot aan volledig verzorgde slaapkamers, Huijer Slaapcomfort biedt het u allemaal! Ons vakkundige team van specialisten staat zes dagen in de week voor u klaar. Heeft u fysieke klachten waar speciale aandacht voor nodig is? Bezoek een van onze showrooms, en vraag naar advies op maat!

Yvon

Verkoopmedewerker

Wanneer u ons komt bezoeken in één van onze showrooms, zit u ongetwijfeld met een boel vragen. Want goede nachtrust is niet alleen belangrijk, maar ook heel persoonlijk. Onze Yvon is dé specialist die u alles kunt vertellen over het aanbod van Huijer Slaapcomfort, waardoor zij volledig en persoonlijk advies kan uitbrengen!

Nick

Verkoper/Logistiek Medewerker

Onze Nick is niet alleen een technische duizendpoot, ook heeft hij een fysiotherapeutische achtergrond wat hij graag inzet bij het adviseren van onze klanten. Dus heeft u fysieke klachten waar speciale aandacht voor nodig is tijdens uw nachtrust? Nick zorgt voor vakkundig advies! Daarnaast zorgt Nick ervoor dat uw nieuwe bed of installatie volledig gemonteerd in uw slaapkamer komt te staan.  

Martin

Logistiek medewerker

De installatie van een nieuw bed of nieuw slaapkamermeubilair moet natuurlijk zo zorgeloos mogelijk verlopen. Om deze reden zorgt Martin ervoor dat uw nieuwe aankoop netjes bij u thuis wordt gemonteerd! Daarnaast is Martin onze specialist in kasten. Dus de montage van inloopkasten, zweefdeurkasten of draaideurkasten, Martin draait zijn hand er niet voor om!

Wilco

Sales/Techniek

Wilco is een duizendpoot die met zijn uitgebreide kennis over techniek in staat is al uw technische vragen te beantwoorden. Bij Huijer Slaapcomfort vervult Wilco de rol van verkoper en monteur, en met zijn kennis en goede gevoel voor humor staat hij voor u klaar in een van onze showrooms!

Anneke

Content Manager

Bij nachtrust van hoge kwaliteit hoort natuurlijk ook informatie van hoge kwaliteit! Onze Content Manager Anneke zorgt ervoor dat onze webshops, communicatienetwerken en drukwerk zijn voorzien van de juiste informatie met tekst en beeld. Zo weet u precies wat u koopt bij Huijer Slaapcomfort!

Maarten

ICT-specialist

Computertechniek en slaapcomfort gaan hand in hand, en dit is waar onze Maarten voor u klaarstaat. Dus wanneer we bij Huijer Slaapcomfort een nieuwe configuratie nodig hebben voor een boxspring, een nieuw gebruiksvriendelijk technisch systeem nodig hebben voor de installatie van een bed of de webshop een update nodig heeft, Maarten regelt het!  

Rene

Grafisch vormgever/Marketeer

Hebben we bij Huijer Slaapcomfort een nieuwe actie, of zijn er nieuwe producten binnen? Onze grafische vormgever René zorgt ervoor dat u niets misloopt! René is een moderne kunstenaar met Adobe, en zorgt ervoor dat ieder nieuw winkelconcept, merk of creatieve uiting in de webshop op de juiste manier wordt vormgegeven.

Roy

Vertegenwoordiger

Onze salesmedewerker Roy reist het hele land door en zorgt ervoor dat de producten van Huijer Sleeping Products® op de juiste plaatsen worden aangeboden. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen in Nederland volop genieten van onze fantastische eigen merken, zoals het Snoozzy Matras!

Ron

Eigenaar

Ron Huijer is een ware pioniersgeest in de wereld van nachtrust, en opende al in 1983 de deuren van zijn eigen beddenwinkel. Samen met zijn vrouw Marianne Huijer heeft Ron meer dan veertig jaren ervaring als beddenspecialist, waardoor Huijer Slaapcomfort is uitgegroeid tot de grootste en meest gewaardeerde specialist op het gebied van slaapcomfort & more!

Marianne

Eigenaar/Administratief medewerker

Marianne Huijer opende al in 1983 samen met haar man Ron Huijer de deuren van hun beddenspeciaalzaak, waarna zij zich met meer dan drie decennia ervaring heeft ontwikkeld tot een ware specialist. Vandaag de dag vervult Marianne nog altijd de rol van verkoopster in een van onze showrooms, en is ze werkzaam binnen de financiële administratie.

Mitch

Eigenaar

Mede-eigenaar Mitch is samen met zijn broer Brandon betrokken op alle verantwoordelijke afdelingen binnen Huijer Slaapcomfort. Na de oprichting van de website van Huijer Slaapcomfort en Snoozzymatras.nl is Mitch elke dag betrokken bij alle verantwoordelijke afdelingen binnen ons bedrijf, waar hij ervoor zorgt dat de wens van iedere klant wordt behartigd!

Brandon

Eigenaar

Als mede-eigenaar en oprichter van de nieuwe winkelformule Beddingdiscounter.nl, is Brandon als ware ervaringsdeskundige betrokken in iedere afdeling van Huijer Slaapcomfort. De broers Mitch en Brandon vormen samen het ideale slaapcomfort-duo, wie met hun gedeelde visie binnen elke afdeling van Huijer Slaapcomfort ervoor zorgen dat ook uw droom kan worden verwezenlijkt!