Winkelwagen

Slaapkamer inrichten na advies bij Huijer Slaapcomfort

De slaapkamer inrichten was in andere tijden misschien het sluitstuk van de complete huisinrichting. Dat is toch de plek waar we doorgaans de meeste tijd met de ogen dicht doorbrengen? Huijer Slaapcomfort zit al bijna 4 decennia in de slaapkamer branche en kan vertellen: die tijd is echt voorbij. Zo die ooit al heeft bestaan. In onze filosofie is de slaapkamer het verlengde van uw huiskamer. Compleet met televisie, fraaie meubels om de kleding in op te bergen en natuurlijk een perfect bed. Bij Huijer Slaapcomfort vindt u in de winkel aan de Zeugstraat 76-86 in Gouda alle merken onder 1 dak. Daarnaast openen wij in 2019 een tweede XXL vestiging om u nog meer keuze te bieden. De online winkel zorgt tenslotte voor het complete aanbod. Gaat u voor een traditioneel bed (ledikant) of bent u toe aan uw eerste boxspring? Maak u keuze na goed advies van onze slaapkamerexperts. 

 

Matrassen koop je bij Huijer Slaapcomfort

Huijer Slaapcomfort is niet alleen de slaapkamerexpert maar ook uw nachtrust expert. Met een aantal gerichte vragen weten we precies welk matras het beste bij u past. Slaap ik liever op een hard of een zacht matras? Heb ik last van rug- en/of nekklachten? Ben ik iemand die snel transpireert? Met het antwoord op deze vragen vinden we heel snel het perfecte matras voor u, waardoor het inrichten van uw slaapkamer weer een stukje dichterbij is. Slapen in een mooie slaapkamer heeft geen nut als u niet uitgerust wakker wordt. Daar zorgen onze vakbekwame experts wel voor! 

Bedbodems koop je bij een expert

Een goed matras is de helft van het werk om uw slaapkamer in te richten. Ook een bedbodem is van uiterst belang om tot een goede nachtrust te komen. In onze winkel en online hebben we niet alleen een grote diversiteit aan keuzes, maar verzorgen we ook de uitleg die zorgt dat u de juiste keuze maakt. Zo helpt Huijer Slaapcomfort u om een slaapkamer in te richten waar u zich helemaal thuis voelt. Zoals dat hoort.

 

Lekker slapen in een bed van Huijer Slaapcomfort