Winkelwagen

Ons advies als uw nachtrust expertHaastige spoed is zelden goed.

Wij gaan ervan uit dat u een weloverwogen keuze kunt maken bij de aankoop van een nieuw matras. Online kan dat zonder tussenkomst van verkopers: u bent “in the lead”. Toch kan het zeer lonen om tijd te reserveren om samen met één van onze bekwame experts van gedachten te wisselen. Zeker als u regelmatig klachten heeft na het slapen. Onze adviseurs staan u bij op het gebied van bijvoorbeeld slaaphouding, hard versus zacht matras, materiaal en allergieën en nog veel meer. Wij werken samen met fysiotherapeuten om tot het beste advies te komen. Wees welkom in onze winkel in Gouda!

 

Hoe maakt ons advies het verschil voor u?


Voordat u naar de winkel komt is het belangrijk om eens na te denken over vragen waar u nooit bij stilstaat:

  • Slaap ik liever op een hard of een zacht matras?
  • Heb ik last van rug- en/of nekklachten?
  • Ben ik iemand die snel transpireert?

Het beantwoorden van deze vragen helpt onze adviseurs al een eind op weg in de zoektocht naar het perfecte matras voor u. Gaan we voor koudschuim of juist pocketvering? Er zijn veel opties. Daarnaast is hybride een toverwoord voor “het beste van alle werelden”. Diverse fabrikanten gebruiken de jarenlang bekende technieken om combinaties te maken waarvan uw specifieke voorkeur profiteert.


Welk type slaper ben ik?

De  belangrijkste vraag om tot een goed advies te komen is: welk type slaper ben ik? Wij identificeren de volgende types:

  • Buikslaper
  • Zijslaper
  • Rugslaper


Elk type verdient afzonderlijk aandacht. Slaapt u vooral op uw buik, dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat u een hard matras kiest om de rug recht te houden. Bij zijslapers werkt dit juist andersom, dan is zachter beter om de heupen en schouders te ondersteunen. Ook rugslapers hebben baat bij een iets zachter matras. In de winkel vertellen we u graag meer over de diverse mogelijkheden. Bekijk op onze website de diverse pagina’s over verschillende typen matrassen voor meer informatie en oriëntatie.