Winkelwagen

100 procent zekerheid met 90 dagen omruilgarantie

Omruilgarantie

Huijer Slaapcomfort heeft klanttevredenheid als belangrijkste drijfveer, het zit verpakt in de kernwaarden van onze onderneming. Wij zijn ontzettend blij dat onze klanten ons gemiddeld met een 9.1 waardering belonen, maar daar stopt het voor ons niet. Wij willen garant staan voor die keuze die u maakt. Er gaat niets boven een verkwikkende nachtrust die u ’s ochtends vol energie doet opstaan om voor de kinderen te zorgen of naar werk te gaan. Huijer Slaapcomfort heeft voor het bereiken van de ultieme keuze voor uw slaapkamer de 90 dagen omruilgarantie in het leven geroepen.

Wat is de 90 dagen omruilgarantie precies?

De 90 dagen omruilgarantie is een extra slot op de deur na het zorgvuldige aankoopproces. Proefliggen in de winkel en samen met onze vakbekwame adviseurs tot de beste keuze komen dekt heel veel af. Maar het is wel een lekker gevoel wanneer u thuis op het ‘slaapsysteem’ ligt, weet dat wanneer er na een paar weken toch iets opduikt dat u minder blij maakt, u gewoon contact met ons kan opnemen. Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de 90 dagen omruilgarantie. Daaraan zitten enkele voorwaarden verbonden die wij hieronder voor u categoriseren.

Voorwaarden van de 90 dagen omruilgarantie

Hieronder vindt u alle voorwaarden voor de 90 dagen omruilgarantie:

  • De garantie geldt op de hele collectie van Huijerslaapcomfort.nl met uitzonder van showroommodellen, outlet modellen of aankopen zonder advies van onze adviseurs.
  • De garantie is GEEN “geld terug” garantie, samen zoeken we naar een betere keuze.
  • De garantie geldt 90 dagen, maar voor het uitproberen hanteren we wel een periode van 30 dagen. Wennen is essentieel wanneer u een nieuw slaapsysteem koopt.
  • Bij aanschaf van een complete boxspringset nemen wij, indien nodig, de hele set terug, tenzij comfort gericht verbeterd kan worden door bijvoorbeeld vervanging van matras.
  • Het is eenmaal mogelijk gebruik te maken van de garantie.
  • Bij omruil heeft het nieuwe systeem minimaal dezelfde waarde, bij hogere waarde is bijbetaling van het verschil een optie.
  • De garantie vervalt bij beschadiging, bevuiling of breuk.
  • Is de aankoop gedaan tijdens een korting of actie, dan is de korting niet van toepassing op het nieuwe artikel. We zorgen dat er geen korting op korting ontstaan.
  • De 90 dagen omruilgarantie heeft als uitgangspunt comfort en ondersteuning. Kleur en/of maatvoering vallen daar vanzelfsprekend buiten.
  • U bent altijd welkom in de winkel om geheel vrijblijvend een passend slaapadvies aan te laten meten door één van onze gespecialiseerde slaapadviseurs.