Hulp of advies nodig? Bel (0182) 512 370. Wij zijn bereikbaar op ma t/m za van 9:30 tot 17:30 uur

U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

90 nachten omruilgarantie

Klanttevredenheid is een van onze belangrijkste drijfveer en kernwaarden in ons bedrijf!  daarom willen wij te allen tijde garant kunnen staan voor jouw keuze. Wat is er nu fijner dan ’s morgens uitgerust op te kunnen staan vol verfriste levensenergie?

Een paar minuten proefliggen in de winkel geeft niet de volledige garantie dat het slaapsysteem na een paar weken nog even comfortabel ligt als je had gehoopt. De ervaring van onze zéér vakbekwame slaapadviseurs resulteert in een slaapadvies dat perfect op jouw persoonlijke wensen en eisen is afgestemd. Vandaar dat wij onze klanten een "slaapgarantie" geven bij aankoop van een slaapsysteem.
Wil je toch gebruik maken van de "90 dagen omruilgarantie"? Wij hebben de voorwaarden voor je op een rijtje gezet.



Algemene voorwaarden Huijerslaapcomfort.nl "90 dagen omruilgarantie"

 • De 90 dagen omruilgarantie geldt op de gehele collectie bij Huijerslaapcomfort.nl met uitzondering van showroommodellen, Outlet modellen of aankopen zonder advies van onze slaapadviseurs.
 • Huijerslaapcomfort.nl geeft GEEN geld terug. Wij zullen samen met jou op zoek gaan naar een slaapsysteem dat wel geschikt voor jou is.
 • Je kunt tot maximaal 90 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze omruilgarantie, je dient de/het boxspring/matras/slaapsysteem wel minimaal 30 dagen te hebben uitgeprobeerd. Je lichaam heeft namelijk deze tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe slaapsysteem.
 • Wanneer je een complete boxspringset hebt aangeschaft, zal indien nodig de complete boxspringset worden terug genomen, tenzij het ligcomfort verbeterd kan worden door middel van vervanging van matrassen/kernen of andere onderdelen.
 • Je hebt éénmaal de mogelijkheid aanspraak te maken op onze 90 dagen omruilgarantie.
 • De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden.
 • Als je gebruik maakt van onze omruilgarantie dient het nieuwe slaapsysteem (of losse matrassen) minimaal dezelfde waarde te vertegenwoordigen als het ingeruilde artikel (het nieuwe artikel mag wel een hogere waarde hebben, uiteraard tegen bijbetaling van het prijsverschil)
 • Je bent verplicht het nieuwe slaapsysteem bij Huijerslaapcomfort.nl aan te schaffen, wij geven immers geen geld terug. Dit moet echter dankzij ons grote assortiment geen probleem zijn.
 • Als het om te ruilen artikel beschadigd/bevuild/stuk is vervalt deze garantie.
 • Als een artikel met een bepaalde korting/actie is gekocht, heb je geen recht op korting op het nieuwe artikel. Dit is wel mogelijk als met terugwerkende kracht de korting van het om te ruilen artikel weer wordt verrekend (dit om te zorgen dat je geen korting op korting krijgt).
 • Het slaapsysteem dient persoonlijk door één van onze gespecialiseerde Huijerslaapcomfort slaapadviseurs geadviseerd te zijn.
 • De basis voor het gebruik maken van de omruilgarantie ligt in het comfort en de ondersteuning. Kleur en/of maatvoering vallen buiten de voorwaarden voor het omruilen van het door jou aangeschafte slaapsysteem.
 • Je bent altijd van harte welkom in onze winkel om geheel vrijblijvend een passend slaapadvies te laten aanmeten door één van onze gespecialiseerde slaapadviseurs.