Winkelwagen

Garantie goed geregeld bij Huijer Slaapcomfort

Garantie

Garantie biedt aan consumenten zekerheid dat zij niet van een koude kermis thuis komen als er onverhoopt wat misgaat met uw aankoop. Huijer Slaapcomfort heeft hier enkele zekerheden voor ingebouwd. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijke garantie in de gevallen dat het nodig is. Zo zijn wij aangesloten bij het CBW, wat staat voor Centrale Branche Wonen. Dit geeft de consument meer zekerheid. De voordelen zijn groot, maar zekerheid is de belangrijkste daarvan. 

Algemene voorwaarden ter bescherming

Winkels die CBW-erkend zijn hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn wanneer u iets koopt. Denk aan (aan)betalen), annuleren, levertijden, wijze van leveren en vervoer en tenslotte de garantie. CWB-erkende woonwinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheid:

  1. Veilig aanbetalen
  2. Onpartijdige klachtenafhandeling
  3. Extra garantie

De CBW-erkend-zekerheden komen alleen in het aanbod voor bij winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food. 

Voorbij de standaard garantie

Huijer Slaapcomfort biedt meer dan de standaardgarantie. Meer informatie hierover is te vinden bij de producten op onze website, of vraag er naar bij onze medewerkers in de showroom. Elk product of merk heeft immers aanvullende garanties. Denk aan 25 jaar op veer- en framebreuk bij boxsprings. Huijer Slaapcomfort investeert bovendien in onafhankelijke klantbeoordeling. Wij zijn aangesloten bij “Klanten vertellen”, een systeem voor onafhankelijke input.

Garantie aanmelden?

Meer informatie? Neem contact op met ons service center.