Winkelwagen

Boxspring niet meer weg te denken uit slaapkamer


Een boxspring kopen is voor veel mensen een overstap naar het soort luxe dat men gewend is uit hotels.

Niet voor niets staat een boxspring vandaag de dag nog steeds bekend als “hotelbed”. Zo’n bed kan echter prima ook in uw slaapkamer staan. Bij het kopen van een boxspring is goed advies erg welkom en de kundige adviseurs van Huijer Slaapcomfort helpen u hier graag bij. Met alle medewerkers bij elkaar beschikken wij over meer dan 80 jaar ervaring in slaapsystemen. Ook van de boxspring weten we alles.


Boxspring kopen na goed advies

De boxpspring heeft de Nederlandse slaapkamer volledig veroverd de afgelopen jaren. De naam is afgeleid van hoe het systeem is opgebouwd. In een onderstel zitten veel pocket of bonellveren die in de eerste laag voor gigantisch comfort en ondersteuning zorgt. Op het onderstel plaatsen we een matras en eventueel nog een matrastopper. De drie lagen samen zorgen dat u gaat genieten van een uitzonderlijke nachtrust. Het bed ventileert uitstekend, de ondersteuning van uw lichaam naar gelang uw slaaphouding is optimaal en het slaapsysteem ziet er ook nog eens fraai en strak uit.


Boxspring compleet met maatwerk

Een boxspring laat zich gemakkelijk configureren naar gelang uw wensen. Wie een model kiest kan daarna aan de slag met bedbodem, kleur, textiel, de hardheid van het matras en de topper en de pootjes die onder het slaapsysteem gaan. Door al deze variaties bestaat de keuze uit bijna 100 verschillende uitvoeringen. Huijer Slaapcomfort heeft alle grote merken onder 1 dak in de showroom in Gouda of online op Huijerslaapcomfort.nl. In 2019 openen wij bovendien een tweede XXL vestiging in Gouda om onze klanten nog meer keuze te bieden!


Boxspring bestellen? Laat u adviseren!

Door de legio aan mogelijkheden kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Als u zich gaat oriënteren is het belangrijk om vooraf wat wensen te inventariseren. Daarbij helpen we u graag, maar het is handig als u weet of functionaliteit voldoende is, of dat u ook esthetische behoeften heeft. Ook kan meespelen dat u fysieke klachten heeft waarvoor een boxspring verlichting biedt. Neem contact op met één van onze bekwame adviseurs om u op weg te helpen.