Winkelwagen

Blog

 1. Samenwerking Huijer Slaapcomfort en Caresse

  Huijer Slaapcomfort is een officiële Platinum Dealer van Caresse. Dit houdt in dat wij het volledige aanbod boxsprings van Caresse in ons assortiment hebben! Neemt u gerust eens een kijkje in onze collectie van Caresse boxsprings, of stel uw vraag aan een van onze experts.

  Wilt u graag zelf een Caresse boxspring samenstellen? Kijkt u dan hier!

  Read more
 2. Exclusief Bij Huijerslaapcomfort.nl: Door onze Slaapcoach Kees Kwakman DiverseTips!

  We hebben het tegenwoordig erg druk, dus neem dan de tijd om je lichaam en geest weer op te laden door iets meer aandacht te geven aan een goede nachtrust. De kwaliteit en kwantiteit van je slaap is bepalend voor je functioneren en productiviteit de volgende dag. Hier zijn een paar tips die je kunnen helpen om beter te slapen.

  Tip NR 1: 
  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging.
   Lichaamsbeweging maakt hart en longen fitter en vermindert stress, angst en slapeloosheid. Sport niet later dan drie uur voor het slapen. De adrenaline die daardoor vrijkomt kan je wakker houden.

  Tip NR 2: 
  Gebruik minder cafeïne.
   Het drinken van cafeïne houdende dranken zoals koffie, thee of frisdrank kan het inslapen moeilijker maken.

  Tip NR 3: 
  Neem een warm bad

  Read more
 3. Zeugstraat veranderd in Huijer promenade

  Huijer Slaapcomfort zet de klant op plek 1!

   Aan niets ontlenen we zoveel energie als aan een goede nachtrust. Een derde van ons leven brengen we door onder de warme dekens op ons comfortabele matras. Een serene slaapkamer begint en eindigt met een uitstekend bed. Huijer Slaapcomfort is sinds 1983 hét adres voor precies dat wat je nodig hebt. Hoge kwaliteit bedden, perfecte matrassen toegesneden op je lichaam en een groot assortiment met toebehoren. Met een nieuwe winkelformule en de opening in april 2019 van een eerste nieuwe winkel op dat gebied, zet Huijer de klant op plek 1.

   Wat houdt de nieuwe formule in?

  Met een eigentijdse industriële inrichting is de nieuwe winkel Bedding Discounter aan de Zeugstraat 76-A in Gouda helemaal van deze tijd. Daarbij hoort ook een ondernemende benadering die jou voordeel biedt op het gebied van kwaliteit én als je aan de kassa komt. De focus ligt op snelle levering van de beste

  Read more
 4. Bekend van TV: Huijer Slaapcomfort bij het programma ''Alles over wonen'' van SBS6

  Read more