Winkelwagen

Bezorging is bij Huijer Slaapcomfort een cadeautje

Huijer bezorging
Huijer bezorging

De inrichting van het huis gaat vaak gebukt onder één hoge drempel opwerpend struikelblok: hoe krijg je alles op zijn plaats? In de winkel is alles geweldig en wanneer u verliefd wordt op een mooi bed of eindelijk het perfecte matras hebt gevonden, is er nog maar één zorg. De bezorging. Maar bij Huijer Slaapcomfort hoeft u geen seconde wakker te liggen over dit onderdeel van uw aankoopproces. De bezorging doen wij u gewoon cadeau!

Experts behandelen uw aankoop

Bij Huijer Slaapcomfort betaalt u geen bezorgkosten binnen Nederland. Van Maastricht tot Groningen en van Terneuzen tot Den Helder brengen wij uw aankoop bij u thuis. Als u denkt dat wij de laadklep open gooien en u opzadelen met diverse onderdelen, dan zit u ernaast. Wij zijn als u dat graag wenst namelijk altijd bereid de aankoop ter plekke te monteren. Dan weet u zeker dat het goed zit, in de handen van mensen die uw aankoop door en door kennen vanwege jarenlange ervaring. Voor grote artikelen zoals matrassen, toppers en complete boxsprings draaien onze vakkundige monteurs de hand niet om. U wijst aan waar u het bed wilt hebben, wij zorgen dat het netjes, stevig en zorgvuldig op zijn plek komt. Zonder kosten voor u; de bezorging is bij Huijer Slaapcomfort een cadeautje!

Opruimen bij vertrek

Met oog voor detail zadelen we u bovendien niet op met verpakkingsmaterialen, want die nemen wij graag weer mee terug. Als maatschappelijk verantwoord ondernemer dragen wij daarmee bij aan een goede afvalscheiding waar de natuur baat bij heeft. Wij laten een nette slaapkamer achter en als u het beddengoed klaar legt maken we zelfs het bed voor u op. We doen er alles aan om de gemiddelde waardering van 9.1 die klanten ons geven in stand te houden. U stapt ’s avonds met een glimlach in een prachtig nieuw bed! Slaap lekker.