Winkelwagen

Huijer Slaapcomfort zet met Bedding Discounter de klant op plek 1!


De nieuwe winkelformule ''Bedding Discounter''


Huijer Slaapcomfort is sinds 1983 hét adres voor precies dat wat je nodig hebt. Hoge kwaliteit bedden, perfecte matrassen toegesneden op je lichaam en een groot assortiment met toebehoren. Met een nieuwe winkelformule ''Bedding Discounter'' en de opening in april 2019 van een eerste nieuwe winkel op dat gebied, zet Huijer de klant op plek 1. 

 

 

Wat houdt Bedding Discounter in?

Met een eigentijdse industriële inrichting is de nieuwe winkel Bedding Discounter aan de Zeugstraat 76-A in Gouda helemaal van deze tijd. Daarbij hoort ook een ondernemende benadering die jou voordeel biedt op het gebied van kwaliteit én als je aan de kassa komt. De focus ligt op snelle levering van de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs. Huijer Slaapcomfort is door de jarenlange activiteit in het vakgebied een autoriteit. Wij zijn daarom in staat restpartijen op te kopen waarvan jij profiteert als je afrekent. Een outletformule die zich bedient van dezelfde hoogwaardige service zoals je die van Huijer Slaapcomfort al meer dan 30 jaar gewend bent. De nieuwe winkel biedt alles op het vlak van bedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel.

 

Snelheid als service

Wie vandaag een keuze maakt voor een nieuw bed of toebehoren daarvan, wil vaak morgen al geleverd worden. Geduld is een schone zaak, maar Huijer Slaapcomfort stelt dat in de nieuwe winkel niet op de proef. De formule voorziet erin dat het soms mogelijk is producten direct mee te nemen. We hanteren zelf als uiterste grens een levertijd van 2 weken. Zo geniet je als snel van A merken in je slaapkamer, voor een prijs zo zacht als je beddengoed. 

 

Openingstijden 

Maandag
Dinsdag - Vrijdag
Do. Koopavond
Zaterdag
Zondag

13:00 - 17:30 uur
09:30 - 17:30 uur
19:00 - 21:00 uur
09:30 - 17:00 uur
Zie homepage website