Winkelwagen

Huijerslaapcomfort.nl mag keurmerk 5-Sterrenspecialist voerenHuijerslaapcomfort.nl is als de specialist in de slaapbranche al jaren een begrip in Gouda. Bij Huijerslaapcomfort.nl kunt u voor een goed advies terecht in de winkel, maar desgewenst komen zij bij u langs om uw ideeën te bespreken.

Anno 2017 is Huijerslaapcomfort.nl officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard!

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Huijerslaapcomfort.nl als vanzelfsprekend beschouwt!

 

Alles voor een tevreden klant

Bij Huijerslaapcomfort.nl hebben ze vanaf het begin begrepen dat het bij een winkel niet draait om slechts de producten. De beleving en het adviseren van je klanten is zeker zo belangrijk. “Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor klanttevredenheid wilde ik graag een erkenning als 5-sterrenspecialist. De visie van het keurmerk past gewoon bij ons. Een goed advies is immers goud waard. We willen de klant niet slechts een product verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen”, aldus Huijerslaapcomfort.nl

“Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen”.Ervaringen van onze klanten:

Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, klik hier en bekijk onze reviews.

Graag tot ziens in onze winkel of shop 24/7 online op deze webshop.